Takipte Kalın :)

27 Haziran 2018 Çarşamba

HAVUÇ TOPLARI





HAVUÇ TOPLARI



MALZEMELER:

  • 6 adet havuç
  • 1 çay bardağı şeker
  • 1 çay bardağı su
  • 2 adet petibör bisküvi
  • 1 çay bardağı ceviz içi
  • Hindistan cevizi 




YAPILIŞI:

  1. Havuçları soyalım, rendeleyelim ve tencereye alalım.
  2. Üzerine şeker ve su ilave edelim ara ara karıştırarak suyunu çekene kadar orta ateşte pişirelim.
  3. Soğumaya bırakalım.
  4. Bisküvileri rondodan geçirelim.
  5. Aynı şekilde cevizleri de.
  6. Soğuyan havuçları yoğurma kabına alalım.
  7. Üzerine bisküvileri ve cevizleri ekleyelim.
  8. Yoğuralım ve elimizle şekil verelim.
  9. Hindistan cevizine bulayalım ve servis tabağına alalım.




AFİYET OLSUN J J

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder