HAVUÇ TOPLARI
MALZEMELER:
- 6 adet havuç
- 1 çay bardağı şeker
- 1 çay bardağı su
- 2 adet petibör bisküvi
- 1 çay bardağı ceviz içi
- Hindistan cevizi
YAPILIŞI:
- Havuçları soyalım, rendeleyelim ve tencereye alalım.
- Üzerine şeker ve su ilave edelim ara ara karıştırarak suyunu çekene kadar orta ateşte pişirelim.
- Soğumaya bırakalım.
- Bisküvileri rondodan geçirelim.
- Aynı şekilde cevizleri de.
- Soğuyan havuçları yoğurma kabına alalım.
- Üzerine bisküvileri ve cevizleri ekleyelim.
- Yoğuralım ve elimizle şekil verelim.
- Hindistan cevizine bulayalım ve servis tabağına alalım.
AFİYET OLSUN J J
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder