Takipte Kalın :)

23 Haziran 2018 Cumartesi

PAÇANGA BÖREĞİ





PAÇANGA BÖREĞİ

Malzemeler:

3 yufka
300 gram ince dilimlenmiş çemensiz pastırma
200 gram kaşar
2 yumurta
Galeta unu
Kızartmak için yağ



Yapılışı;

  1. Yufkaları önce ortadan ikiye sonrada üçe bölüyoruz.
  2. Toplamda 18 tane üçgenlerimiz olacak. üçgenlerin uzun kenarlarına 1,5-2 dilim pastırma üzerlerine de kaşar koyup sigara böreği sarıyoruz. 
  3. Ama ne çok sıkarak ne de çok gevşek olmayacak. 
  4. Ardından kızgın yağda; önce yumurtaya sonra galeta ununa batırarak kızartıyoruz ve sıcak sıcak yiyoruz. 





Afiyet Olsun:)



Hayatın Tatlarına tarifi için teşekkürler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder