MALZEMELER:
6-7 adet orta boy yesil kabak
2 tane kirmizi biber
1 adet sogan
2 orta boy domates
2 dis sarimsak
3-4 yemek kasigi sivi yag
tuz, pul biber
YAPILIŞI:
- Yagi tencereye koyup ocaga alin
- Kücuk kupler seklinde sogani ve biberi dograyin
- Biraz soteledikten sonra uzerine kabuklari soyulmus ve iri dogranmis kabaklari ilave edin.(ben once boyuna ikiye sonra onlarida ortadan keserek pisiriyorum,yoksa eriyebiliyor)
- Sarimsaklari soyup ikiye veya uce kesip ilave edin.
- kabaklarida hafif soteledikten sonra iri dogranmis domatesleri ilave edip tuz ve pul biberden istege gore ilave ettikten sonra kisik ateste pisirin.
- Uzerine sarimsakli yogurt oneriyorum.
AFIYET OLSUN..:)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder