TAS KEBABI
MALZEMELER
1 kilo kuzu kusbasi
1 buyuk kuru sogan
2 dis sarimsak
2 yesil biber
1domates
1 yemek kasigi domates salcasi
1 su bardagi kaynar su
tuz,karabiber
4-5 adet patates
1 Su bardagi sivi yag
YAPILIŞI :
- Yagin dortte birini tencereye alin eti ilave edin
- Et suyunu cekene kadar kavurun
- Uzerine yemeklik dogranmis sogani ,biberi ve sarimsagi ilave edip kavurun
- Kucuk dogranmis domatesi,salcasini ilave edip tuz ve baharatinida ekleyin.
- Kaynar suyu ekleyip kisik ateste kapali sekilde etler yumusayana kadar pisirin.
- Yaklasik 20dk.
- Kizartma tavasinda kup dogranmis patatesleri kizartin ve pisen yemege ilave edin.
AFIYET OLSUN:)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder