Takipte Kalın :)

10 Haziran 2018 Pazar

TAS KEBABI




TAS KEBABI

MALZEMELER
1 kilo kuzu kusbasi
1 buyuk kuru sogan
2 dis sarimsak
2 yesil biber
1domates
1 yemek kasigi domates salcasi
1 su bardagi kaynar su
tuz,karabiber
4-5 adet patates
1 Su bardagi sivi yag

YAPILIŞI :


  1. Yagin dortte birini tencereye alin eti ilave edin
  2. Et suyunu cekene kadar kavurun
  3. Uzerine yemeklik dogranmis sogani ,biberi ve sarimsagi ilave edip kavurun
  4. Kucuk dogranmis domatesi,salcasini ilave edip tuz ve  baharatinida ekleyin.
  5. Kaynar suyu ekleyip kisik ateste kapali sekilde etler yumusayana kadar pisirin.
  6. Yaklasik 20dk. 
  7. Kizartma tavasinda kup dogranmis patatesleri kizartin ve pisen yemege ilave edin.



AFIYET OLSUN:)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder